Villa Bjørnebo kennel

Oppdrett av leonberger

Edel og JanVi heter Edel og Jan. Da vi traff hverandre i 2000 var Jan så heldig at han fikk med seg tre tenårings sønner og 3 leonbergere på kjøpet

Det er jeg (Edel) som står ansvarlig for kennelen, men Jan bidrar i aller høyeste grad på alle måter. Jan har to barn og 9 barnebarn i Nordmøre og Romsdal, mens mine barn er spredd på Østlandet.

Vi har til sammen 5 voksne barn. Du finner bilder av barn og barnebarn i fotoalbumet vårt.

 

Leonberger kom inn i livet til Edel i 1991. En herlig hannhund som smeltet våre og mange andres hjerter. 3 år senere ble det familieforøkelse med en tispe. Siden har det til enhver tid vært flere leonbergere i familien.

Det første valpekullet så dagens lys i 1997. Moren var datter til den først leonbergeren vår.

Mopsen Valgjerd kom inn i familien i 2006. Et herlig lite vesen som hadde selvtillit som en elefant og sjarmerte alle i senk. I 2009 ble hun mor for føste gang til ei lita frøken.

Til sammen har vi hatt 10 kull på disse årene. Ingen storproduksjon akkurat. Avlsdyr har vi valgt med omhu og vi bruker mye tid med hvert valpekull.

 

Edel
Edel

Edel Pedersen Sunde (60) 
Les mer på hjemmesiden
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Er hjemmeværende og tar meg av Jan, hus og hunder.
Etter å ha jobbet mange år i Posten utdannet jeg meg til Web designer. For tiden har jeg ikke kapasitet til å ta imot nye oppdrag.

 

 Jan
Jan

Jan Rytter Sunde (65)
Les mer på hjemmesiden
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jan jobber som skjøkaptein hos Subsea7

 


Vis større kart
 

Ulaveien 155
3280 Tjodalyng

 

FAMILIEBILDER FINNER DU HER

 

© Copyright

Villa Bjørnebo kennel v/ Edel P og Jan Rytter Sunde, Ulaveien 155, N-3280 Tjodalyng

Tlf: +47 970 97 622                E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.